marți, 13 decembrie 2016

Machiajul de zi pentru brunete cu farduri Too Faced Chocolate Bar

Un machiaj impecabil scoate subtil trasaturile in evidenta si estompeaza defectele ca si cum nu ar fi existat vreodata. Se stie ca persoanelor brunete sau cu par inchis la culoare li se potrivesc aproape toate nuantele, insa exista un anumit spectru cromatic care le pune in evidenta atuurile, mai bine decat orice altceva.

De asemenea, machiajul strident, chiar daca vorbim despre o tinuta de seara sau nu, pierde treptat din credit, iar pe primul loc raman nuantele cat mai naturale. In ceea ce priveste machiajul ochilor pentru brunete, culorile pamantii sunt exact ceea ce au nevoie. Diferenta dintre un machiaj de zi sau unul de seara consta in cateva detalii si in cateva accente de culoare, insa fetelor, uitati de buzele scoase strident in evidenta si de sclipiciul inestetic de pe gene.

Pentru doamnele si domnisoarele care stiu sa aleaga calitatea si eleganta in orice context, cei de la Too Faced au creat o trusa de culori mate si sidefate, inspirate de tabletele dulci de ciocolata. Prin urmare, trusa Too Faced Chocolate Bar are 16 nuante, ce completeaza perfect orice tip de machiaj, fiind parca special creata pentru persoanele brunete. Nuantele ciocolatii si pamantii fac alegerea ideala pentru femeile cu parul inchis la culoare si cu ochii caprui sau negri.

Pentru femeile cu priviri de un albastru patrunzator, nuantele in tonuri de roz le accentueaza trasaturile. Pentru cele care se bucura de ochi in nuante de verde, isi pot accentua privirile cu fardul albastru sau bej si auriu.

De asemenea, mizand pe spectrul cromatic propus de cei de la Too Faced, poti sa aplici culorile deschise pe pleoape si poti lasa accentele cromatice pentru zona buzelor. Specialistii iti recomanda roz deschis sau rosu aprins, in special cand vorbim despre sezonul cald.

De asemenea, pentru brunete, nuantele metalizate de auriu sau ciocolatiu sunt combinatia perfecta, pentru a fi in ton cu ceea ce te-a inzestrat deja natura.

Pentru un machiaj de zi perfect, este important sa stii cum sa asociezi nuantele potrivite cu subtonul pielii tale. Daca ai un ten palid, este indicat sa nu folosesti culori prea intense, deoarece cel mai probabil vei parea vulgara. Opteaza pentru nuante complementare tipului tau de ten si alege farduri cuminti. In schimb, brunetele cu tenul inchis pot sa mixeze diverse culori aprinse, fara a risca sa-si incarce fizionomia.

Totodata, specialistii scot in evidenta ca nuanta prunei este vedeta sezonului, deoarece se armonizeaza foarte frumos cu parul inchis la culoare si cu ochii verzi sau caprui. Sfatul lor este sa combini indraznet aceasta culoare. O alta cromatica care le avantajeaza din plin pe brunete este albastrul marin. Aceasta nuanta accentueaza trasaturile unei femei cu parul saten sau negru, mai ales daca are ochii verzi.

Ceea ce nu ar trebui sa omita femeile brunete este blush-ul. De fapt, acest accesoriu ar trebui sa fie nelipsit din poseta doamnelor si domnisoarelor. Si de aceasta data luati in considerare tonul pielii.
Pentru cele cu un subton rece sunt potrivite nuantele de roz deschis, iar pentru femeile cu un subton cald, cea mai potrivita nuanta de blush este piersica.

In concluzie, doamnele si domnisoarele brunete ar trebui sa mizeze pe accente cromatice pamantii sau sa indrazneasca prin aplicarea unui fard mov pruna sau albastru inchis. Pentru toate aceste detalii, specialistii de la Too Faced au reusit sa promoveze un concept inedit, invitand iubitoarele de ciocolata sa incerce aceste nuante intr-o noua paleta inedita.